domingo, 15 de noviembre de 2009

SAFARI 2009


Avui per estrenar el nostre blog, que millor manera que penjant les fotos del nostre Safari fotogràfic 2009, que hem fet juntament amb la Fundació Remença XXI, dins el cap de setmana del vi de pagès de Calonge.
Hem visitat les vinyes, el puig Cabré i el celler del Mas Radó, per acabar al Mas Ponsjoan de Fonts.
Per accedir-hi a les fotografies del dia podeu anar a aquesta adreça http://picasaweb.google.com/ateneucalonge/SafariFotografic# o clicar a l’ imatge de grup que hi ha a la columna de la dreta.
Segons l’organització hem sigut uns 200 participants i segons l’autoritat també, a tots ells moltes gracies per assistir-hi.
Us recordo que si heu fet fotografies i voleu que siguin exposades, teniu fins el divendres 20 de novembre per portar l’arxiu digital a la botiga Fem Fotos de Calonge o enviar-les per correu electrònic a ateneucalonge@gmail.com o ateneupopularcalonge@yahoo.es
Les imatges seran exposades al castell de Calonge el 29 de novembre i a la millor se li farà entrega d’una placa commemorativa, també romandran exposades els dies 6, 7 i 8 de desembre.
El nostre agraïment a la Fundació Remença XXI , en David Gracia, Mas Radó, Mas Ponsjoan i a l’ajuntament pel seu suport.

1 comentario: